Grzegorz0710 Opublikowano 25 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 Witam , niedawno kupiłem motocykl Suzuki Intruder 700 i mam problem z przednimi podnóżkami ponieważ są wysunięte do przodu wraz z dźwignią zmiany biegów i tylnego hamulca. Nie jest to dla mnie wygodne ponieważ jestem średniego wzrostu i podczas jazdy mam nogi maksymalnie wyciągnięte do przodu. Taka opcja dobra jest dla ludzi wyższych ode mnie (powyżej 170 cm). Może ktoś chciałby się zamienić na podnóżki. Dołączam dwa zdjęcia, przedstawiające dwie wersje podnóżek przednich, ja potrzebuję tych tradycyjnych. Ten motocykl z flagą jest mój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamkg Opublikowano 29 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 Cześć. Czy nadal chcesz zamienić te wysunięte podnóżki? Jeśli już to wymieniłeś i nadal je posiadasz to chętnie je od Ciebie odkupię. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi