Nexo_2021 Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 (edytowane) Skuter: Kingway koyot 4T 50/80 Problem: nie wkręca się na obroty Witam mam taki problem gdyż mój skuter nie wkręca się na obroty odpala bardzo ładnie chodzi równo problem zaczyna się po dodaniu około połowy manetki skuter zaczyna przerywać,gdy załapie to szarpnie tak na 0.5 sec i tak ciągle im większe obroty tym problem się pogarsza i zaczyna coraz rzadziej załapywac.Skuter kupiłem w takim stanie miała być głowica lecz niestety to nie ona okazuje się być problemem.W skuterze zostały wymienione następujące części : Cylinder+tłok+głowica 80cc Świeca zapłonowa,gaźnik,wężyk paliwa+filtr paliwa Został zdemontowany i zaślepiony system sls Zostały również wyregulowane zawory Proszę o pomoc , dla zainteresowanych mogę nagrać film na YouTube i dać link Edit: SKUTER PO ZMIANIE MODUŁU Z (najprawdopodobniej) TUNINGOWEGO NA ZWYKŁY z 2 SKUTERA KULEJE JESZCZE BARDZIEJ.Nawet na najniższym gazie przerywa Edytowane 1 Sierpnia 2022 przez Nexo_2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi