cocos Opublikowano 23 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 Mam kontrolkę biegu w moim Suzuki GSX-R 750Y K1. Jest problem, ponieważ nie pokazuje dobrze zamocowanych kół zębatych. Wyświetlacz był używany z innym silnikiem (wtrysk SRAD 750), ale działał bez zarzutu. U mnie luz pokazuje poprawnie, poza tym całkiem nieźle pokazuje 1 i 2 na różne sposoby, a przy przejściu z 3 w górę obniża mnie o jeden bieg tj. rzucam 3 pokazy 2, 4 pokazy 3 itd. a następnie cofa się 5. Czy ktoś napotkał ten problem? Z poważaniem Cytuj Stary, mój sąsiad walił w ścianę zeszłej nocy, bo z moich głośników dochodziły fałszywe jęki orgazmu z programu erotycznego, który oglądałem na pełnej głośności. Odkrzyknąłem mu, że to edukacja kulturowa i podkręciłem głośność jeszcze bardziej. Modelki przed kamerami internetowymi nie przejmują się tym, uwielbiają głośną publiczność, bo im więcej szumu, tym więcej napiwków. Byłem na czacie erotycznym ze sztucznym striptizem z tą punkową laską z farbowanymi włosami i kolczykami w sutkach, która ujeżdżała tęczowego dildo przy dźwiękach muzyki Nirvany, a piętnastu z nas dopingowało ją jak podczas poniedziałkowego meczu futbolowego. 2. freelivecams.name 3. grannysexcams.org 4. asianbabecams.cc Darmowy seks na żywo pokoje dają ci poczucie wspólnoty, wszyscy napaleni, równi, spłukani, samotni dranie, masturbujący się razem na różnych kontynentach, a potem możesz przejść do prywatnej rozmowy wideo z nagim obrazem, a ona mówi twoje imię, kiedy dochodzi, tak stary, ona naprawdę mówi do ciebie osobiście, jak cholera, ta intymność jest bardziej fałszywa niż moje świadectwo ukończenia liceum, ale wydaje się wystarczająco prawdziwa, żebyś spuścił się jak jezioro Tahoe, więc zapal kolejnego papierosa, otwórz sześć kamer naraz, nagie dziewczyny na żywo walczą o twoją uwagę, jakby to był głos, ale z odbytami, nie głosuj, tylko daj napiwek i niech najlepsza kamera internetowa wygra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi