Solo Opublikowano 15 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2004 Moze post akurat w nie tym dziale co trzeba ale chyba tu go sporo osob przeczyta.Mam garaz (w Krakowie) i z checia udostepnie go motocyklistom na zime (albo i dluzej) za mala oplata.Garaz jest pojemny ale co przede wszystkim ogrzewany.Jakby ktos chcial wiecej szczegolow to piszcie na priva.Pozdrawiam wszystkich:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 15 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2004 Mam garaz (w Krakowie) i z checia udostepnie go motocyklistom na zime (albo i dluzej) za mala oplata. szkoda ze w Krakowie!!!!mam co prawda garaż ale do niczego się nie nadaje i muszę znależc dla mojej maszynki inne miejsce na zimę ....właśnie... ogrzewany garaż...ehh..biedna CB.... :buttrock: pozdraiwam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solo Opublikowano 16 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2004 Oj Madzix..Ciebie to bym z checia wzial na garaz :buttrock: Heh szkoda ze z gdanska jestes... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2004 też nad tym ubolewam.... :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 22 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2004 cholera no nie mozesz mieszkać w pile:banghead: :) szkoda bo moze bym sie skusił. a moze ktoś z piły ma podobną propozycję jak Solo?? tylko ze z zimowaniem to narazie nie ma problemu bo trzymam ją u dziadka bo nie jeżdze, tylko mi chodziłoby na lato bo latem śmigam ale nie mam gdzie trzymac bo nie mam garażu a dziadek 25km ode mnie mieszka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi