kiku Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 Poszukuję osób z okolic Poznania - ja jestem ze Stęszewa. Jeżdżę po Polsce i Polsce i za granicą. Lubięzwiedzać nowe i ciekawe miejsca. Śpię często pod namiotem, albo znajduję darmowe noclegi. Wynająć też coś można, jak najbardziej. Mój kanał na YT z filmami wyjazdów: https://www.youtube.com/channel/UCEKlL9QiXHXmv8HN0rKJpwA LwG! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiku Opublikowano 11 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 Naprawdę nie ma chętnych na wspólne wyjazdy? Czy chętni są ale wstydzą się odezwać 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris 65 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Witam, Jestem Krzysztof ze Swarzędza jestem zainteresowany wspólnymi wypadami na bliższe i dalsze trasy. Szukałem chętnych na forum Triumpha ale nie znalazłem zainteresowanych. Chętny jestem na wypady bliższe i dalsze, uwielbiam góry. LWG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi