Nexo_2021 Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Witam przychodzę do was z takim problemem,ponieważ mój motorower jeszcze wczoraj : normalnie spaliny leciały wydechem,odpalał na strzała.No i dzisiaj zaczął się problem motorower ma dosyć mocne problemy z odpaleniem jak odpali ładnie wkręca się na obroty wszytsko fajnie tylko na niskich obrotach niekiedy gaśnie.No i zaczął kopcić na niebiesko z odmy silnika.Zaczął również słabiej wyrzucać spaliny z wydechu.Zdjąłem również filtr powietrza ponieważ z nim miał kompletne problemy z odpaleniem.I pytanie w czym tkwi problem? Ktoś wie czemu tak się dzieje i jak to naprawić? Jak by ktoś miał podobny problem to polecam sprawdzić uszczelkę pod głowicą u mnie akurat się rozerwała i to było przyczyną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi