kapi036 Opublikowano 1 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 Witam ,od kilku tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem suzuki bandit 650S 2007r (ostatni wypust słynnego olejaka na gaźnikach)lecz zaczął mnie niepokoić pewny dźwięk dochodzących z silnika .Chodzi mi o stukanie które występuje wyłącznie na zimnym silniku do momentu jego rozgrzania i jest nieregularne.Po dłuższej trasie i przerwie około 1h pale moto ,silnik pracuje cicho .CO TO MOŻE BYĆ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 1 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 Takie cyk cyk cyk?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi036 Opublikowano 1 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 (edytowane) Bardziej pukanie Nowe nagranie.m4a Edytowane 1 Października 2021 przez kapi036 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi