hedonicus Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Czołem, czy ktoś z użytkowników "bonda" robił modyfikacje wydechu? Nie chodzi mi o brutalne wejście wiertłem fi 10-12 do wnętrza rury czy uzyskanie dźwięku wybudzającego ze śpiączki ale dźwięk maszyny do szycia trochę nie pasuje do tego kultowego sprzętu... Na YT, niejaki Tom FlaTTop prezentuje to o co mniej więcej chciałbym uzyskać... Pozdrawiam, życzę bezpiecznej jazdy hedonicus W uzupełnieniu ... najpierw miało być powitanie, ale widzę, że nie wczytało 😞 Anyway... witam wszystkich z 3miasta... Hedonicus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobbergarage Opublikowano 22 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 Cześć hedonicus! Udało Ci się znaleźć rozwiązanie? Ja właśnie się zainteresowałem tematem bo dźwięk mojego montauka to jakiś żart na taki motocykl. Pozdrawiam, Bart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlexRider Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Mam Montauka z 2004 roku fabryczne wydechy, nie wiem Panowie co wam nie pasuje w tym dźwięku, jest piękny , nienachalny a zarazem słyszalny, na zejściu z obrotów bardzo przyjemny basowy dźwięk. Fakt to kwestia subiektywnej oceny ale raczej nikt ze znajomych nie zarzucił mojej maszynie ,że brzmi niestosownie 😅 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi