Michal8008D Opublikowano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 (edytowane) Witam po raz pierwszy na forum. Piszę z prośbą o pomoc. Dziś mój HD zgasł mi w trakcie jazdy, kilka chwil wcześniej dziwnie się zachowywał, obroty spadały na sekundę tak jakby miał się wyłączyć ale zaraz wracały. Niestety nie zdążyłem wrócić do domu i musiałem pchać przez jakiś kilometr Tak teraz wygląda moment przekręcenia stacyjki: https://youtube.com/shorts/PTM5zqftKbw?feature=share Słychać też jakieś dźwięki z okolicy silnika, ale nie zawsze Czasem włącza się alarm i mam problem go wyłączyć, próbowałem z druga parą kluczyków, zmieniłem też baterie w breloku. Bez efektu. Po przekręceniu stacyjki w prawo czasem słychać te same dziwne dźwięki koło silnika , czasem normalnie pokaże się stan kilometrów a czasem nie ma reakcji. Temat do zamknięcia. Problemem okazała się poluzowana klema masowa 🙂 Edytowane 22 Czerwca 2021 przez Michal8008D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi