Arczibald Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 (edytowane) Od niedawna jestem posiadaczem Honda VT 1300. Z wieloma opiniami na forach dot. tego modelu się nie zgadzam i mam wrażenie że to wypowiedzi teoretyków,inne są interesujące i możnaby przegadać. W każdym razie szukam użytkowników tego Moto ,z którymi będzie można wymienić doświadczenia i opinie. Dla mnie to świetny motocykl, rewelacyjnie się prowadzi a w winklach przeszkadzają tylko podesty. Negatyw za przełącznik kierunkowskazów, używałem wielu motocykli ale takiej porażki jeszcze nie widziałem,w pełnych rękawicach masakra. Jasność kontrolki świateł drogowych,która w ciemnościach przeszkadza też potrafi zdrażnic przy dłuższej jeździe. Ale generalnie to świetna maszyna. Zapraszam do dyskusji. Edytowane 30 Maja 2021 przez Arczibald Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi