mateusz883iron Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udost臋pnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Witam wszystkich聽 i prosz臋 was o pomoc a mianowicie聽 od niedawna jestem szcz臋艣liwym posiadaczem sportstera 883n聽 rok produkcji 2020 z niewielkim przebiegiem 4500km, kilka dni temu po przejechaniu jaki艣 20-30 km wyra藕nie by艂o s艂ycha膰 stukanie trzaski z okolic silnika wy艂膮cznie podczas jazdy聽 i w dodatku na niskich obrotach 1800-2300 przy zwi臋kszeniu pr臋dko艣ci problem znika . Trzaski o kt贸rych mowa czasami ust臋puj膮 po przejechaniu kr贸tkiego odcinka i pojawieniu si臋 ponownie po 10-15km. Na biegu ja艂owym przy rozgrzanym oraz zimnym聽 silniku zjawisko to nie wyst臋puje , zaznacz臋 jeszcze 偶e d藕wi臋k kt贸ry si臋 pojawia brzmi jak wrzucona nakr臋tka do metalowej puszki dlatego zak艂ada艂em 偶e morze to t艂umik聽 ale samemu ci臋偶ko jest zlokalizowa膰 藕r贸d艂o . Z g贸ry dzi臋kuje za pomoc . Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
maras677 Opublikowano 4 Wrze艣nia 2023 Udost臋pnij Opublikowano 4 Wrze艣nia 2023 W dniu 12.04.2021 o 21:52, mateusz883iron napisa艂: Witam wszystkich聽 i prosz臋 was o pomoc a mianowicie聽 od niedawna jestem szcz臋艣liwym posiadaczem sportstera 883n聽 rok produkcji 2020 z niewielkim przebiegiem 4500km, kilka dni temu po przejechaniu jaki艣 20-30 km wyra藕nie by艂o s艂ycha膰 stukanie trzaski z okolic silnika wy艂膮cznie podczas jazdy聽 i w dodatku na niskich obrotach 1800-2300 przy zwi臋kszeniu pr臋dko艣ci problem znika . Trzaski o kt贸rych mowa czasami ust臋puj膮 po przejechaniu kr贸tkiego odcinka i pojawieniu si臋 ponownie po 10-15km. Na biegu ja艂owym przy rozgrzanym oraz zimnym聽 silniku zjawisko to nie wyst臋puje , zaznacz臋 jeszcze 偶e d藕wi臋k kt贸ry si臋 pojawia brzmi jak wrzucona nakr臋tka do metalowej puszki dlatego zak艂ada艂em 偶e morze to t艂umik聽 ale samemu ci臋偶ko jest zlokalizowa膰 藕r贸d艂o . 聽 Z g贸ry dzi臋kuje za pomoc . Cze艣膰聽 mam to samo co by艂o u ciebie przyczyna?聽 Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
maras677 Opublikowano 4 Wrze艣nia 2023 Udost臋pnij Opublikowano 4 Wrze艣nia 2023 Witam mam idelane tak samo co by艂o u ciebie przyczyna ? Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Do艂膮cz do dyskusji
Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.