[email protected] Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Witam mam problem po zimie skuter piaggio x9 500 zapala ale nie może wejść na obroty objawy podobne do odcinki przy końcu obrotów. Na, wolnych chodzi normalnie pali od strzała. Wymieniłem przepustnice razem z przeplywke silnikiem krokowym i czujnikiem położenia przepustnicy. Dalej to samo. Błąd silnika wraz z kontrolka IMO pojawia się już nawet bez odpalenia skutera gdzie zawsze gasły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 26 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Witam mam problem po zimie skuter piaggio x9 500 zapala ale nie może wejść na obroty objawy podobne do odcinki przy końcu obrotów nie jest to mulenie silnika spodwodowane brakiem paliwa . Na, wolnych chodzi normalnie pali od strzała. Wymieniłem przepustnice razem z przeplywke silnikiem krokowym i czujnikiem położenia przepustnicy. Dalej to samo. Błąd silnika wraz z kontrolka IMO pojawia się już nawet bez odpalenia skutera gdzie zawsze gasły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nissan Opublikowano 2 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 Witam czy doszedł pan do usterki skutera bo mam identyczny problem wymieniam wszystkie części po kolei i dalej to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi