Sajmo331 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 W Piaggio Zip 2t wymieniłem cylinder, tłok z 50cc na 70cc. Złożyłem wszystko, zrobiłem mieszankę 3:100 na dotarcie, odpaliłem skuter, ładnie pracował, więc poszedłem się przejechać. Przejechałem się i zaczeło go zalewac po dodaniu gazu, teraz w ogóle nie chce odpalić. Kompresję sprawdziłem, jest taka jak przed pierwszym odpalnieiem. Prosiłbym o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmo331 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 W Piaggio Zip 2t wymieniłem cylinder, tłok z 50cc na 70cc. Złożyłem wszystko, zrobiłem mieszankę 3:100 na dotarcie, odpaliłem skuter, ładnie pracował, więc poszedłem się przejechać. Przejechałem się i zaczeło go zalewac po dodaniu gazu, teraz w ogóle nie chce odpalić. Kompresję sprawdziłem, jest taka jak przed pierwszym odpalnieiem. Prosiłbym o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi