bartekmazur0 Opublikowano 19 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Cześć! Posiadam Street Boba z 2019r. prosto z USA i chciałbym przystosować go do naszych warunków, mianowicie chodzi mi o tylne oświetlenie. Mam plan dołożyć lampę pozycja/stop, a kierunkowskazy pozostawić seryjne wymieniając tylko klosze na pomarańczowe. Wyczytałem na jakimś forum że stop i kierunkowskaz idzie jednym kablem, czy jest możliwość przeprogramowania świateł na nasze standardy? Lub czy jest możliwość przerobienia instalacji tak aby stop i kierunkowskaz były na osobnych przewodach? Czy może pozostaje kupno kierunkowskazów 3w1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuclearbast Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Hej, Rozwiązałeś problem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi