BartekMTX Opublikowano 16 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 Witam w najbliższym czasie stanę się mam nadzieję szczęśliwym posiadaczem Hondy Mtx z silnikiem od nsr 125 jc 20 I moje pytanie brzmi: czy da się zrobić coś by brzmiał bardziej jak cross? Może da się coś wymienić by dźwięk był bardziej zbliżony do crossa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekMTX Opublikowano 18 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 Siemka kupiłem enduro z silnikiem od nsr 125 jc 20 I przeszkadza mi brak kopki. Czy da się ją jakoś założyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekMTX Opublikowano 23 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Dozownika nie mam, a nigdzie nie mogę znaleźć danych na ten temat. Z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekMTX Opublikowano 25 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Witam, wczoraj udało mi się naprawić rozrusznik, I kręci, ale teraz mam następny problem ponieważ iskra jest słaba i nie wiem co może być przyczyną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi