Andrzej57 Opublikowano 6 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Zapowiada się ładna pogoda przez najbliższe dni a więc czy ktoś ma ochotę na szybki wyjazd w Bieszczady? Nie o prędkość mi chodzi ale termin. Chcę wyjechać z Lublina w rano środę 9 września 2020 r, 2 noclegi, powrót w piątek wieczorem. Może przy okazji możecie polecić jakieś dobre noclegi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LKR Opublikowano 6 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Witaj.Burgmaniacy wybierają się w Bieszczady, nie tylko na maxiskuterach ale sporo na moto.Poczytaj może się dołączysz: http://www.forum.burgmania.net/topic/43936-jsb-2020-ustrzyki-dolne/Tam.masz info o domkach, w tym terminie możesz do nich jechać w ciemno .Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi