originalgamer Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Witam, znalazłem starą obudowę łańcucha. Przypuszczam, że jest to obudowa od jakiegoś starszego motoroweru. Na gumie widocznej na zdjęciach jest sygnatura MII.14.08 lub 06. Po wyszukaniu informacji w internecie nic nie znalazłem. Proszę kogoś kto zna się na temacie o identyfikację i ewentualną wycenę czy to jest coś warte. Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
originalgamer Opublikowano 21 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Witam, znalazłem starą obudowę do motorowera. Na gumie widocznej na zdjęciach jest sygnatura MII.14.08 lub 06. Po chwili szperania w internecie nic nie znalazłem dlatego zwracam się do Was z prośbą o identyfikację i ewentualną wycenę znaleziska. Pozdrawiam 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi