Vulcanator97 Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 (edytowane) Witajcie! Z tematyką kręcącą się wokół motocykli i motorowerów związany jest chyba każdy użytkownik tego forum. Chciałbym was dzisiaj zaprosić na mój "youtubowy" kanał który prowadzę już od kilku miesięcy Co znajdziecie w tym miejscu? Kupę motocyklowych wypraw i podróży, opinie i krótkie gadaniny o pewnych kwestiach związanych z moim motocyklem a w niedalekiej przyszłości powiedzmy coś w rodzaju motocyklowego "know-how" związanego z motocyklami, a dokładniej typem chopper-cruiser Pewien czas temu wstawiłem na to forum kilka moich materiałów, ale pomyślałem, że warto będzie utworzyć jeden zbiorczy wątek dotyczący właśnie mojej twórczości Tak więc, zapraszam wszystkich do obejrzenia (oczywiście na początek) trzech najnowszych odcinków! Dajcie znać jak podoba się wam forma moich filmów i co byście w nich zmienili bądz ulepszyli. Będę wdzięczny za każdy komentarz tutaj jak i pod filmikami Trzymajcie cie ciepło i oglądajcie Wycieczka z plecakiem na Roztocze: Trasa do opuszczonego dworu: Praca silnika: Kilka słów o moim motocyklu: Edytowane 9 Lipca 2020 przez Vulcanator97 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vulcanator97 Opublikowano 28 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Ostatnia wyprawa do Sandomierza: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi