Kaaaamil Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Witam forumowiczów, przejdę od razu do sedna. Mój motor stracił iskrę, po tym jak pożyczyłem moduł koledze, niestety zwrócił mi uszkodzony, w tej sytuacji jestem zmuszony kupić nowy. Ale niestety przeglądam rynek, OLX/Allegro, i nigdzie nie mogę znaleźć oryginalnego modułu 8pin. Wszędzie są 6pin, albo z nowszych modeli. Ostatnio natknąłem się na stronie gmoto na bardzo podobny moduł, tylko że marki SUZUKI. https://gmoto.pl/modul-zaplonowy-do-suzuki-gn125-dc,135430.html?fbclid=IwAR2OPavbyQynBkdymfiE6Qyzht-oyJbPLXq3rGy4552CGK-hHdRPnAq28Zw może pytanie głupie, może nie, ale parametry silnikowe podobne, wtyczka podobna, cena niska. Będzie to działać? Yamaha YBR 125 4T 2006r. gorąco pozdrawiam i czekam na dyskusję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi