Zazel666 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Witam Wszystkich. Piszę do Was z pewnym problemem i zapytaniem. Posiadam motocykl Suzuki GSX650F 08.r Motocykl kupiłem z kierunkami w lusterkach (chińskie gówna) zamontowałem sobie przyzwoite lusterka, zamówiłem też kierunki na wzór oryginału. Tu pojawił się problem: w owiewkach są tylko otwory na kierunki, domyślam się że z drugiej strony mają być jakieś zaślepki lub blaszki. Orientuje się ktoś jak przebiega dokładnie montaż kierunków w gsx650f ? Jakie konkretnie części są potrzebne. Kierunki mają w zestawie tylko kabel i śrubę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marci1N Opublikowano 2 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 Nr 7 na schemacie https://www.megazip.net/zapchasti-dlya-motocyklov/suzuki/gsx650-2317/gsx650-14005/gsx650fuk8-e2-k8-723853/turnsignal-lamp-11576605# Cytuj -> Zostań żołnierzem Rzeczypospolitej <- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi