X.X.X Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 (edytowane) witam jestem nowy na forum kupiłem ostanio silnik pocket bike taki do zabawy , na razie składam motorynkę na ramie z hulajnogi elektrycznej zmieniłem przekładnie T8f motocros na dwon ze sprzęgłem , podłączyłem filtr paliwa z bakiem ,nalałem paliwa , próbuje odpalić i nic . Silnik tak wygląda tylko ładniej troszkę link na dole do silnika , co mi jest dokładnie potrzebne do ogarniecia tego ? mam sporo częsci z rowerów za jakiś czas mam zamiar zrobić rower spalinowy na ramie cross sign ds 24 . link: https://allegro.pl/oferta/silnik-z-przekladnia-pocket-bike-mini-quad-cross-7539060512?snapshot=MjAyMC0wNC0yMFQxMDowOToyOC43OTRaO2J1eWVyO2FlYWYzYzYzNGU1MDVkZWM4M2Y1ZjkwMTk1YTJmZjU2ZDM1MGVlNTMwNWMwMmVjOTlhOGZlZTg2NGQ2MmZmMDA%3D wielkie dzięki za każdą odpowiedz 🙂 Edytowane 23 Kwietnia 2020 przez X.X.X Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi