QbaTzr Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Witam, mam problem z moją yamaha xjr 1300, 2012r na wtryskach. Problem zaczął się dzis na początku bo przjechaniu kilku km po wbiciu luzu zgasła. Odpaliła bez problemu zrobiłem ok. 50km zgasiłem ją na kilka minut. Odpaliłem, po kilku sekundach zgasła. Rozrusznik kręci jakby chciał a nie mógł nie jest to wina akusa ponieważ na każdym jest tak samo do tego nie zawsze włączają się światła i pompa paliwa po przekręceniu zapłonu. Pompa wcześniej bardzo głośno pracowała czy może być to wina uszkodzenia jej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Wyglada na zanik/spadek napiecia. sprawdz przewody i polaczenia, zelaszcza masy. podpiecie pod kompa tez moze naprowadzic na problem Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi