pa2olo Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Cześć, na sprzedaż mam moją Fazerkę - szczegóły w ogłoszeniu: https://www.olx.pl/oferta/yamaha-fzs-600-fazer-CID5-IDEcYHM.html W razie pytań najlepiej proszę o telefon lub e-mail. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pa2olo Opublikowano 31 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Cześć, obniżam cenę. na sprzedaż mój prywatny motocykl. Moto używane przeze mnie od 2012 roku. Po niedawnych regulacjach zaworów oraz czyszczeniu i synchronizacji gaźników, standardowym serwisie (olej, filtry) i wymianie świec. Napęd w bardzo dobrym stanie, aktualny przegląd i OC. Aktualny przebieg 31120 km (przy zakupie miał trochę ponad 19 tyś). Nie wiem, czy faktycznie taki miał ale maszyna nie zawiodła mnie ani razu. Sam również nie dołożyłem za dużo do tego przebiegu. Motocykl kupiony z serwisu motocyklowego w Warszawie, a ten sprowadził go z Włoch. W momencie zakupu miał pękniętą czachę, której nie wymieniłem, a oddałem tylko do pospawania (widoczne na zdjęciach) oraz odpryski na baku. Dodatki, które zamontowałem: - krótkie klamki (posiadam oryginalne) - przewody HEL w stalowym oplocie przód i tył (posiadam oryginalne) - akcesoryjna szyba (posiadam oryginalną) - pod siedzeniem ładowarka 2xUSB - wyświetlacz biegów Moto godne polecenia, użytkowane przez motocyklistę. Sprzedaję z powodu przesiadki na "litra". Cena 8900 do rozsądnej negocjacji po obejrzeniu motocykla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pa2olo Opublikowano 23 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Cześć, moto znalazło nowego właściciela - więc ogłoszenie nieaktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi