MaxiSkuter Opublikowano 8 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Witam forum i od razu pytam, chcę kupić skuter 125, ze względu na posiadanie jedynie prawka kat. B. Myślę jedynie o: – Yamaha X-MAX 125 – Honda 125 Forza – ew. Suzuki Burgman 125 choć prawdę mówiąc najbardziej podobają mi się pierwsze dwa, a Suzuki biorę jako ewentualną ewentualność 😉 Yamaha bardzo się podoba, jest największa i najcięższa. Jest dobrze wykonana, ma wszystko co potrzeba. O Hondzie Forza 125 słyszałem opinię, że jest jeszcze lepsza (potwierdzicie?) i też ma wszystko co potrzeba + może mieć elektrycznie regulowaną szybkę. Ma o 1 KM więcej od Yamahy, jest trochę mniejsza, krótsza, ma ciut mniejszy rozstaw osi i pali o prawie pół litra mniej na setkę. Który z tych skuterów Waszym zdaniem jest lepszy? Który jest ciekawszą ofertą?. Oba kosztują około 21.500 zł, ale w wyprzedaży rocznika można je kupić w okolicach 18-19 tys. zł. Chciałem też zapytać o finansowanie, gdzie znajdę najkorzystniejszy kredyt na zakup skutera? ( Jeśli dobrze pamiętam (??) na Allegro kredyty 20 rat zero procent obejmowały także jednoślady ). Dzięki, pozdr. Siara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrGlub Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Wygodniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxiSkuter Opublikowano 9 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 OK, rozumiem. Na innym forum dostałem podobną odpowiedź. Właściwie temat zakończony :) Pozostaje poczytać testy, obejrzeć u dilera i w miarę możliwości (jak diler pozwoli) przejechać się na nim. Szerokiej drogi! Dzięki, pozdr. Siara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi