beben1996 Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Wczoraj pierwszy raz chciałem się przejechać ale oczywiście wywaliłem się i dzisiaj chciałem go odpalić ale tylko jest pyr pye pyr pyr pyr i nic jak dodam gazu to wchodzi na obroty jednak jak dodam szybciej to wtedy strzela z wydechu natomiast jak odpuszczę gaz to od rauz gasnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordv1 Opublikowano 4 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Jak to po zimie ,czyszczenia gaźnika , ewentualnie regulacja zaworow.Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuś50/125 Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 (edytowane) Stawiam na gaźniki szczególnie, jak to było przed tym jak się wywaliłeś to normalnie jeździł i odpalał? Edytowane 5 Marca 2020 przez Kubuś50/125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi