Maciej90 Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Witam, Mam problem z tylna lampa swiatla LED hamulca w Harley-Davidson XL 1200N Sportster 2012. Tylne kolo ociera o lampe LED i nie dokonca wiem co jest przyczyna. Czy oryginal lampy LED rozni sie ksztaltem od zamienika dostepnego na aliexpress badz allegro? Probowalem regulowac tylne sprezyny na amortyzatorach. By przetestowac kupilem zamiennik kupiony na allegro. Okazalo sie ze zakupiony HD ma rowniez identyczna nieoryginalna tylna lampe. Po instalacji i regulacji sprezyn ponownie to samo, opona zdarla plastikowa obudowe i plytke sterujaca - swiatlo LED znowu nie swieci. Zastanawia mnie ten ksztalt lampy. Nie wiem jaki jest oryginal. Nie wiem czy problem lezy w lampie (inny ksztalt) czy tez w sprezynach (zbyt duze ugiecie)??? Czy ktos mial podobny problem? Jezeli oryginal lampy ma inny ksztalt to wydaje sie ze probblem z glowy. Lecz nie chce zniszczyc oryginalu gdy okaze sie ze to problem z ugieciem. Z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam, Maciek Wisniewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi