AndyTDM Opublikowano 9 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2005 Brawo!!! Czytałem artykuł, bardzo mnie zainteresował. Bullson, musimy się kiedyś spotkać, chętnie dowiem się więcej, choćby o Gruzji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki123 Opublikowano 18 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2005 widzę,że Bullson ma ciekawe dośiowadczenia z takich wyjazdów, kurczę jak to czytam to nabieram ochoty na zmianę gsx-era na jakiegoś KLXa i jazdę w tym roku na wschód-południe!Mam pytanie - co z bezpieczeństwem maszyn w podróży? Widziałem relację z wyjazdu, sporo zwiedzaliście... zresztą wcześniej pisałeś, że lubisz pozwiedzać. Co w takim razie z moto? zawsze ktoś zostaje popilnować maszyn? Czy masz inny sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dofo Opublikowano 20 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2005 suzuki123 :arrow: Ten tego... Bullson jest teraz tak jakby "niedysponowany" :) Takze jezeli cos od niego chcesz to sproboj na PW napisac - moze odpowie. lewa w gorzedofo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 8 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 widzę' date='że Bullson ma ciekawe dośiowadczenia z takich wyjazdów, kurczę jak to czytam to nabieram ochoty na zmianę gsx-era na jakiegoś KLXa i jazdę w tym roku na wschód-południe!Mam pytanie - co z bezpieczeństwem maszyn w podróży? Widziałem relację z wyjazdu, sporo zwiedzaliście... zresztą wcześniej pisałeś, że lubisz pozwiedzać. Co w takim razie z moto? zawsze ktoś zostaje popilnować maszyn? Czy masz inny sposób?[/quote']tez byłem na tej wyprawie :) motocykle prawie zawsze spinalismy łancuchami, czasem (na strzezonym parkingu) zapinalismy tylko blokade na tarcze, jest bezpiecznie, 90% nocy spalismy na dziko. Tez lubie kierunki południowo-wschodnie (niewazne czy to w Polsce - Bieszczady, czy poza PL). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi