Sylwek78 Opublikowano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 Witam,kupiłem niedawno xv 1900,2006r ,niepokoi mnie ten spaw na wahaczu-prawa strona,góra.Czy ten spaw może być fabryczny,bo raczej na takiego nie wygląda.. Niestety nie mogę dodać zdjęcia,przerywa w połowie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farmi Opublikowano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 wrzuć fotki gdzieś na zewnętrzny serwis i podaj linka bo bez tego to nikt nic nie pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek78 Opublikowano 3 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 https://photos.app.goo.gl/RPjMFXwYr15CGvBt8 Chyba mi się udało Kolejny niepokój-podczas przygazówki na jałowym biegu to w momencie jak zaczyna schodzić z obrotów słychać chyba z prawej strony silnika hałas jak by metaliczne terkotanie ,trwa to bardzo krótko ustępuje zanim całkowicie zdąży zejść z obrotów .Wiem że to tylko suchy opis ale może coś Wam to mówi...? Waham się czy to pisać ale może mi trochę ulży. Wpisałem wczoraj vin w program autobaza-przebieg był o 8 tyś wyższy niż teraz. Sprzedający twierdzi że się pomylił i wpisał z innego motocykla..Sprzedawca to trudni się importem z usa.Co Wy na to?.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi