_bollo_ Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Hej! Znajomy miał brać, ale ostatecznie się wycofał bo przesiada się na nową ninje 400 więc mam multum gratów od zxr 400 H1 (na okrągłych lampach). Mam ramę + zawieszenie USD + tylny stelaż + wahacz, wszystkie graty z których została obrana H1 po zrobieniu z niej torówki (lampy, sety, clipony, stacyjkę, i mnóstwo pomniejszych gratów)- ostatecznie silnik wylądował w dawcy L, stąd baza w postaci ramy i reszty. Wszystko w niezłym stanie, w zeszłym sezonie moto brało udział w pełnym kalendarzu wyścigów Youngtimer. Na ramę były węgierskie (!) papiery, ale nie dam sobie głowy uciąć, że je znajdę - mogę bez problemu udostępnić VIN. Są też kompletne laminaty w stanie dst+ - trzeba je posklejać w kilku miejscach, ja mam drugie, a nie mam miejsca na magazynowanie ich. Mam też nowe wety do H2 - koła + opony - nie będę jeździł w deszczu, a nie zamierzam latać nim w youngtimerze - przynajmniej nie w przyszłym sezonie. Może ktoś jest chętny? Najchętniej sprzedałbym całość za powiedzmy 2000zł bez kół. Koła 1000zł. Jak macie inne propozycje - śmiało piszcie. Pzdr Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi