przemo79 Opublikowano 23 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Witam mam Yamahe xv1900 Stratoliner rok prod. 2006 z USA kierunkowskazy po uruchomieniu silnika żażą się i podczas jazdy też w momencie naduszenia obojętnie którego z hamulców zaczynają mrugać.Chcę zrobić na wersje Europejską bez żażenia i mrugania.Moja prośba i zarazem pytanie co należy zrobić aby nie mrugały bo żeby się nie żażyły to słyszałem że należy odłączyć jedno włókno żarówki.za wszystkie rady z góry dziękuję.dołanczam film. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo79 Opublikowano 28 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 Witam ponownie temat zamykam wszystko działa jak należy usunołem taki modół z pomocą pama elektryka motocyklowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek78 Opublikowano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 Byłbym wdzięczny gdyby kolega odezwał się do mnie jako posiadacz vx-a ..690011250 Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi