Janiro Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Witajcie Motocykliści ; Może ktoś z Was byłby chętny dołączyć do mnie , wyjazd od 13.07 (możliwy dla mnie też wcześniejszy termin od 10.09) Czas wyprawy - 7-8 dni. Wyjazd z podkarpacia (Rzeszów) przez Słowację, Węgry. Główny cel - przejazd drogami górskimi, Transfogaraska i Transalpina. Trasa w RU to raczej klasyka objazdowa : Maramuresz (Sapanta - wesłoy cmentarz), wąwóz Bicaz , Transylwania (Sigishoara/Sybin/Braszów). Następnie fogaraska i alpina, powrót w kierunku Węgry, Słowacja - PL. Trasa poza drogami tranzytowymi , raczej drogami regionalnymi, prędkość żwawa ale turystyczna, jazda widokowa. Noclegi na bieżąco na trasie (hotele, pensjonaty). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LKR Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Witaj. Jak inne plany wyjazdowe nie wypalą to Rumunię chętnie zrobię termin tez może być. Po 8 września będę wiedział czy jadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janiro Opublikowano 2 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 OK. To daj znać jaka decyzja. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LKR Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Chyba że chcesz, albo ktoś kto to czyta, zmienić plany i pojechać do Wlory w Albanii z 1-nym (będzie ciężko) albo 2-ma noclegami po drodze , tam może dołączymy do grupy z burgmanii i wracamy wybrzeżem Adriatyku przez Chorwację. Wyjazd 6-7 wrzesień. Nocujemy razem z nimi ale jechać możemy osobno jak kto chce i nadąża. Ja na autostradach zostaje w tyle (powiedzmy jadę przepisowo - lepiej brzmi) Zobacz tutaj ostatnie posty: http://www.forum.burgmania.net/topic/26781-ba%C5%82kany-zachodnie-encore/page/12/#comments Jak nie wypali to Rumunia będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savii Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Godzinę temu, LKR napisał: Chyba że chcesz, albo ktoś kto to czyta, zmienić plany i pojechać do Wlory w Albanii z 1-nym (będzie ciężko) albo 2-ma noclegami po drodze , tam może dołączymy do grupy z burgmanii i wracamy wybrzeżem Adriatyku przez Chorwację. Wyjazd 6-7 wrzesień. Nocujemy razem z nimi ale jechać możemy osobno jak kto chce i nadąża. Ja na autostradach zostaje w tyle (powiedzmy jadę przepisowo - lepiej brzmi) Zobacz tutaj ostatnie posty: http://www.forum.burgmania.net/topic/26781-bałkany-zachodnie-encore/page/12/#comments Jak nie wypali to Rumunia będzie. Hej. Ja będę w Szkodra 8 września według mojego grafiku. Następnego dnia 9 września lecę w kierunku Sarandy przez Durres, Wlorę więc będę uważnie się rozglądał za wami. Po drugie Rumunia też fajny kierunek, ja wspominam dobrze tamte rejony… Janiro życzę co najlepsze, udanego Tripa i wspaniałej pogody. Szerokości wam życzę. Savii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janiro Opublikowano 2 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Savii - dzięki, z wzajemnością pomyślności życzę na twojej wyprawie:) LKR - odnośnie twojej propozycji, albanii nie ogarnę , stasznie daleko nawet licząc 2 dni dojazd, tam chciałbym może w przyszłym roku ale przy opcji 2 tygodnie. Nie byłem jeszcze w RU, tak że koncentruję się tylko na tym kierunku raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi