Grzegorz123 Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Niestety mój kumpel wypadł z wycieczki. Szukam osoby/osób chętnych na wyjazd gdzieś w Europę (chętnie Rumunia, Alpy, Abania itp) termin koniec sierpnia na 1 tydzień. Cel, noclegi, itd do ustalenia. [email protected] tel. 502 422 188 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Termin urlopu masz już stały? Ja mam od 10 września mnóstwo czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz123 Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 ewentualnie mogę 13/09 do 21/09 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Cześć, w pierwszej połowie września planowałem pojechać do Czarnogóry z opcją wstąpienia do Albanii, aczkolwiek jeżeli macie coś ciekawego na oku, to druga połowa września i trochę inny kierunek też mogą wchodzić w grę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Termin mi pasuje. Teraz kierunek: Bałkany są ciekawe i je zaledwie liznąłem. Rumunia to gratka dla offroadowego tripu ---> niestety mam sportowo turystyczny sprzęt i takiej opcji mogę nie podołać. A jak Alpy to może i Włochy. Jak dla mnie nr 1 Bałkany, nr 2 Alpy bo startował bym z Danii Jak coś to mój nr. +45 318 595 48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz123 Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 (edytowane) Ja jeżdże też turystykiem Suzuki Vstrom, wiec tylko lekki teren . ok. jest nas 3 , mam Wasze @ wyślę kilka propozycji na Wasze skrzynki Edytowane 6 Sierpnia 2019 przez Grzegorz123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Ok czekam na info...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz123 Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 UWAGA: zmiana terminu wyjazdu na 13/09 do 20 lub 21/09 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qwetom Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 A może Maroko październik/listopad? Sorki że się wcinam ale planuje taki wypad i szukam chętnych/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz123 Opublikowano 5 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 (edytowane) My juz jedziemy teraz 13-21, ale na przyszły rok, dobra opcja 🙂 Edytowane 6 Września 2019 przez Grzegorz123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz123 Opublikowano 9 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 ok. mamy juz chętnych na wyjazd, wątek zamknięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi