wujek496 Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Cześć! Sprzedaję moje BMW R 1200 GS rocznik 2008. Przebieg obecny niecałe 55 tys. km i cały czas rośnie, bo przyjemność z jazdy jest nie do opisania. Motocykl kupiłem zimą w 2016 w Warszawie od motocyklisty. Przed zakupem sprawdziłem go w Inchcape Motor Polska BMW Service w Warszawie, wszystko załatwiane było przez telefon, motocykla ani nie widziałem na żywo ani się nim nie przejechałem. Gdy posprawdzali i okazało się że wszystko się zgadza pojechałem po niego z przyczepką aby sfinalizować transakcję. Zacząłem nim dopiero jeździć na wiosnę. Używany wyłącznie na asfalcie, założone opony szosowe Pirelli Skorpion Trail 2. Na początku serwisowałem w Pug’s Garage w Kielcach, a teraz w Fox Garage w Sopocie – Obydwa serwisy polecam, profesjonalna obsługa. Wszystko wpisywane do książki. Posiada takie systemy BMW: ESA, ABS, ASC, komputer pokładowy, podgrzewane manetki, kierunkowskazy i tylna lampa LED, gmole HELD, osłona pod silnikiem, halogeny, poszerzana stopka, boczne kufry Vario, jak również centralny firmy Apduro, chromowany wydech, dodatkowe gniazdo, nawigację. Absolutnie bezawaryjny i bezwypadkowy. Nie jestem handlarzem, ale motocyklistą, który dba o swoje moto 😉 Sprzedaję, bo chcę zamienić na nowszego. Cena : 30 000 PLN. Motocykl do obejrzenia w Kościerzynie woj. Pomorskie. Zainteresowanych zapraszam na priv. Lub 507 010 887 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi