marwin Opublikowano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Witam ja też się pochwalę, to mój nowy nabytek od kilku miesięcy FZ6-tka dość nietypowa moto sprowadzone jako nowy egzemplarz w roku 2008 z USA w Polsce pierwsza rejestracja. Najciekawsze jest to że motor jest zarejestrowany jako Yamaha FZ6 XL, o co biega z tym XL a mianowicie w dokumentach zakupu i certyfikat wydany przez sprzedawcę przedstawia że w yamaszce zamontowany jest fabrycznie silnik identyczny jak w zwykłym FZ6 ale o mocy wyższej bo 124hp. Cytuj coś w życiu trzeba kochać!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 15 hours ago, marwin said: Witam ja też się pochwalę, to mój nowy nabytek od kilku miesięcy FZ6-tka dość nietypowa moto sprowadzone jako nowy egzemplarz w roku 2008 z USA w Polsce pierwsza rejestracja. Najciekawsze jest to że motor jest zarejestrowany jako Yamaha FZ6 XL, o co biega z tym XL a mianowicie w dokumentach zakupu i certyfikat wydany przez sprzedawcę przedstawia że w yamaszce zamontowany jest fabrycznie silnik identyczny jak w zwykłym FZ6 ale o mocy wyższej bo 124hp. Ladna. Szerokiej drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi