Max_góry Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 (edytowane) Witam, planuję objechać Bałkany, głównie wybrzeże Adriatyku, wyjazd 18-19 czerwca , powrót tak żeby się wrócić najpózniej na niedzielę 30 czerwca. Jestem z południa małopolski także nad Adriatyk mam niewiele dalej niż na Bałtyk 🙂 Wypad taki spontaniczny bez ścisłego trzymania się jakiegoś planu, gonienia, mam obranych kilka miejsc w których chciałbym być ale nic na siłe;) Spanie raczej pod na namiotem 🙂 , lub jak sie uda jakis nocleg gdzies znalesc na miejscu to czemu nie. Pierwszy dzień kimnąć sie na węgrzech, jak najbliżej Słowenii, drugi przejechać słowenie, coś zobaczyć 🙂 może nawet planica, tam gdzieś spanie, na trzeci dzień z rana triest(włochy) , potem kawałkiem wybrzeża Słowenii, i zatrzymać się gdzieś już na Istrii, resztę kilka dobrych dni wybrzeżem chorwacji się przemieszczać na południe(na chorwacji to wiadomo plażowanie, morze, jakaś wyspa, np Pag, jeden dzień wypad w góry - Velebit, oczywiscie pozwiedzać zabytki itd) I tak aż do Dubrovnika, wcześniej jeszcze do Medjugorie, Resztę sie zobaczy ile czasu zostanie, może na Czarnogóre, troche Albani, Macedoni, powrót Serbią. Jak Ktoś byłby chętny sie przyłączyć lub planuje w podobnym terminie taki wypad to zapraszam, ja nie mam ścisłego jakiegoś planu to można razem coś poustalać, narazie jadę sam bo majówka ze względu na pogodę nie wypaliła, a teraz mi sie trafia wolniejszy czas i temu tak w ostatniej chwili tu pisze;) jeśli Ktoś z dalsza z północnej Polski to może wpaść dzień wcześniej do mnie, jest gdzie spać. Motocykl Fazer 600, pozdrawiam, Maks Edytowane 9 Czerwca 2019 przez Max_góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommaszro Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Plan prawie taki jak mój. Jeden problem, że ja planuję wyjechać 15 czerwca. Może z jednym wyjątkiem, na dziś planuję zjechać troche niżej....do Albanii Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Max_góry Opublikowano 10 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Widzę że planujesz na dłuższy czas bo do 5 lipca, ja najwcześniej 18 mógłbym z samego rana wyjechać, więc jak byś dłużej przebywał w chorwacji to wtedy tam gdzieś można się ugadać i razem uderzyć na Albanie bo też chce tam dojechać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwok Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Witam,Max_góry napisałem priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Max_góry Opublikowano 10 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 (edytowane) Ok, dzięki Jest druga opcja wyjechać w Czwartek w Boże Ciało, ( jak by Ktoś brał wolne od piątku ) wtedy odpuszczam Triest oraz Istrie, i Adriatyk od Rijeki zaczynam. Edytowane 11 Czerwca 2019 przez Max_góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi