morfitru75 Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Na samym początku chciałbym się przywitać z Wami witajcie . Mam problem z alarmem kupiłem Dyna z 2011r. alarm niby się uzbraja ale nie słychać żadnego dźwięku. Widziałem filmik na którym gość ustawia tryb cichy a potem z powrotem, próbowałem ale nic to nie dało. Jak w ogóle działa alarm w harleyach czy po uzbrojeniu jeżeli nie mam (pilota) powinien się załączyć ? czy po prostu tylko nie będę go mógł odpalić ?. I jeszcze jedna sprawa ma może ktoś manuala albo chociaż najpotrzebniejsze dane (ile oleju itd ) Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juhas77 Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 A masz syrenę do alarmu? Masz "pestkę" przy sobie to alarm się rozbraja odchodzisz dalej lub wyłączasz zapłon i alarm się uzbraja. Sygnalizacja syreną i kierunkowskazami czy to wyłączenie czy załączenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolba Opublikowano 12 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 (edytowane) Cześć trochę napisałeś nieprecyzyjnie jeśli masz pestkę podchodząc do motocykla z nią przekręcając stacyjkę alarm się rozbraja 1 mignięcie kierunkowskazami 1 sygnał jeśli stajesz przekręcasz w stan spoczynku stacyjkę alarm się uzbraja 2 mignięcia 2 sygnały jeśli podchodzisz bez pestki przekręcasz stacyjkę włącza się alarm sygnały świetlne i dźwiękowe sygnały dźwiękowy oczywiście tylko gdy masz syrene powinna być pod klapką z boku przy bezpiecznikach o ściszaniu syreny nie słyszałem Edytowane 12 Czerwca 2019 przez kolba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi