wojtasx20 Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Hej, Bardzo proszę o wasze opinie na temat tej hondy: https://www.otomoto.pl/oferta/honda-cb-650-f-2015-jak-nowa-abs-4000-km-er6-mt07-mt09-hornet-xj6-fz6-z-750-fz1-ID6BW7fT.html#d2bb12e1c5 Honda jest na poznańskich blachach. Podobno była zarejestrowana na firmę. Pan, który ją sprzedaje jest handlarzem. Miesci się w Sędziszowie Młp. na podkarpaciu. Będzie to moje pierwsze moto i nie chciałbym wtopić. Może ktoś z waz zna tę honde? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekC3 Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Chyba tu nie ma się do czego przyczepić i masz jeszcze fakturę. Jak dla mnie fajne moto. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi