Gość Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Witam, proszę o wasze opinie, który z ww motocykli byście mi polecili? Dopiero jestem na etapie robienie prawka na kat. A, a dotąd od 3 lat jeździłem na 125 wiec nie mam za dużo wiedzy jeszcze w tym temacie. Motocykl miał by mi służyć w głównej mierze do śmigania wokół komina i do jedno dniowych wycieczek gdzieś trochę dalej, jednakże 1-2 razy do roku też chciałbym pojechać na jakiś tygodniowy wyjazd gdzieś w dalsze rejony Europy, a do tego również chciałbym popróbować jazdy na torze. Z wyglądu bardziej podana mi się MT-09, ale nie na tyle żeby przeważyło szale zwycięstwa na jej stronę. Więc chciałbym poznać wasze opinie na temat tych motocykli, które napewno by mi bardzo pomogło w wyborze. P.S. Motocykl będę kupował nowy i napewno nie obejdzie się bez jazd próbnych na obu modelach. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak66 Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Cześć jeżeli jeszcze nie kupiłeś to mogę powiedzieć parę słów o moich doświadczeniach z jazdy tracerem 900 2018.Właśnie zrobiłem przegląd na 10 tyś. Pojezdzilem więc trochę po Europie byłem w Alpach i stwierdzam że nadaje się w 100% do jazd szosowoturystycznych W mt09 zawsze będzie brakowało ci osłony przed wiatrem i brak miejsca na bagaż. W sobotę brałem udział w doskonaleniu techniki jazdy na torze i powiem Ci petarda jeszcze nie mogę dojść do siebie .Pozdro Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi