redhire Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Witam,Czy ktoś może miałby ochotę się wybrać na Słowenię.Termin - na pewno wakacje. ( lipiec , sierpień)Nastawienie na zwiedzanie, raczej turystyczna jazda.Jeden dzień chciałbym poświęcić na plażing nad morzem.Oczywiście wszystko do uzgodnienia.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid1410 Opublikowano 12 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Witam na ile dni planujesz wyjazd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak66 Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Witam,Czy ktoś może miałby ochotę się wybrać na Słowenię.Termin - na pewno wakacje. ( lipiec , sierpień)Nastawienie na zwiedzanie, raczej turystyczna jazda.Jeden dzień chciałbym poświęcić na plażing nad morzem.Oczywiście wszystko do uzgodnienia.Pozdrawiam Cześć też bym chciał się dowiedzieć na ile dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redhire Opublikowano 20 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Witam,Tak bardzo wstępnie ( z naciskiem na bardzo):-3-4.08.2019 dojazd do Słoweni-5-9.08.2019 Zwiedzanie Słoweni ( jeden dzień na plazowanie nad morzem)-10-11.08.2019 Powrót do PL Tak, Jak napisałem - wszystko jeszcze do uzgodnienia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak66 Opublikowano 21 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 Witam,Tak bardzo wstępnie ( z naciskiem na bardzo):-3-4.08.2019 dojazd do Słoweni-5-9.08.2019 Zwiedzanie Słoweni ( jeden dzień na plazowanie nad morzem)-10-11.08.2019 Powrót do PL Tak, Jak napisałem - wszystko jeszcze do uzgodnienia. PozdrawiamCześć co z noclegami tzn. zamawiasz wcześniej czy z dnia na dzień np. BookingPozdrawiam Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redhire Opublikowano 21 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 Cześć co z noclegami tzn. zamawiasz wcześniej czy z dnia na dzień np. BookingPozdrawiam ArturWitam,Myślę jedynie pierwszy nocleg zarezerwować przed wyjazdem. Natomiast reszta z dnia na dzień, korzystając z booking.com, lub szukając na miejscu. Pozdrawiam,Damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid1410 Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Witam ja bym był chętny ale w pierwszej połowie lipca jak komuś pasuje termin to dajcie znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak66 Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Cześć odpuszczam ⛔ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi