marek hd Opublikowano 22 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 witam. jak w temacie zdarzylo sie raz ze po mocnym gazowaniu wyskoczyl korek ze zbiornika. czy to jest sprawa cisnienia panujacego w tym zbiorniku czy z innej przyczyny. ciekawe?moze ktos cos wie co piszczy w temacie?? zdarzylo sie to w sporcie.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkbdc Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 U mnie to samo już trzy razy. - sportster 2017. Myślałem, że to ja go udem docisnąłem z wrażenia :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavo v2 Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 WITAM u mnie jeszcze nigdy się to nie stało sport 2006 może przyczyną jest uszkodzenie przez niewłaściwy montaż.Widziałem temat na xlforum korki ulegają uszkodzeniu i był sposób jak taki korek naprawić , ale w tym przypadku myślę że zapadka jest wytarta - uszkodzona i pod wpływem drgań wyskakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi