-LUZAK- Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Witamze względu na przesiadkę na turystyka pozbywam się zbędnych ciuchów skórzanych.Wcześniej jeździłem Nomadem 1600 głównie w długie trasy i używałem ciuchów tekstylnych więc poza kilkoma wypadami wokół komina ciuchy skórzane nie były używane.Na sprzedaż spodnie skórzane firmy 4.BIKER rozmiar 2XL - rozmiarówka na zdjęciu poniżej.Spodnie kupione kilka lat temu w sklepie firmowym.oto link do tych spodni http://online4-biker.com/pl/p/4.BIKER-spodnie-skorzane-JEANS-LEATHER-LONG/89Na stronie producenta znajdziesz pełny opis.Spodnie poza śladami normalnego, kilkukrotnego używania są w stanie idealnym. Nigdy nie przetarte i nie leżały na drodze.Zdjęcia poniżej przedstawiają rozmiarówkę i rzeczywiste zdjęcia spodni.Do kompletu sprzedaję kurtkę w równie idealnym stanie - zobacz moje kolejne ogłoszenie.Do kompletu sprzedaję również kamizelkę skórzaną - zakres regulacji pozwala założyć ją na kurtkę ale też nosić bez kurtki - zobacz moje kolejne ogłoszenie.Kup sobie komplet i zaoszczędź na przesyłce.Cena spodni 250 zł + wysyłka kurierem 20 złPrzy zakupie kompletu z kurtką wysyłka gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-LUZAK- Opublikowano 4 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Witamze względu na przesiadkę na turystyka pozbywam się zbędnych ciuchów skórzanych.Wcześniej jeździłem Nomadem 1600 głównie w długie trasy i używałem ciuchów tekstylnych więc poza kilkoma wypadami wokół komina ciuchy skórzane nie były używane.Na sprzedaż skórzana kamizelka firmy FANTI rozmiar 3XL - rozmiarówka na zdjęciu poniżej.Materiał to solidna, gruba skóra - dużo grubsza od wielu modeli, które widziałem na jesieni na motobazarze.Zakres regulacji pozwala założyć ją na kurtkę ale też nosić bez kurtki.Kamizelka kupiona kilka lat temu w sklepie firmowym.Kamizelka poza śladami normalnego, kilkukrotnego używania jest w stanie idealnym. Nigdy nie przetarta i nie leżała na drodze.Kamizelka posiada 5 otworów po pinach klubowych i identyfikatorze. To akurat się przyda każdemu motocykliście :-)Zdjęcia poniżej przedstawiają rozmiarówkę i rzeczywiste zdjęcia kamizelki.Do kompletu sprzedaję kurtkę w idealnym stanie - zobacz moje kolejne ogłoszenie.Do kompletu sprzedaję spodnie w idealnym stanie - zobacz moje kolejne ogłoszenie.Kup sobie komplet i zaoszczędź na przesyłce.Cena kamizelki 180 zł + wysyłka kurierem 20 złPrzy zakupie kompletu z kurtką i spodniami całość wysyłki gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-LUZAK- Opublikowano 5 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 (edytowane) Witamze względu na przesiadkę na turystyka pozbywam się zbędnych ciuchów skórzanych.Wcześniej jeździłem Nomadem 1600 głównie w długie trasy i używałem ciuchów tekstylnych więc poza kilkoma wypadami wokół komina ciuchy skórzane nie były używane.Na sprzedaż kurtka skórzana firmy 4.BIKER rozmiar 3XL - rozmiarówka na zdjęciu poniżej.Kurka kupiona kilka lat temu w sklepie firmowym.oto link do tej kurtki http://online4-biker.com/pl/p/4.BIKER-kurtka-skorzana-DRAG/1Na stronie producenta znajdziesz pełny opis.Kurtka poza śladami normalnego, kilkukrotnego używania jest w stanie idealnym. Nigdy nie przetarta i nie leżała na drodze.Zdjęcia poniżej przedstawiają rozmiarówkę i rzeczywiste zdjęcia kurtki.Do kompletu sprzedaję spodnie w równie idealnym stanie - zobacz moje kolejne ogłoszenie.Do kompletu sprzedaję również kamizelkę skórzaną - zakres regulacji pozwala założyć ją na kurtkę ale też nosić bez kurtki - zobacz moje kolejne ogłoszenie.Kup sobie komplet i zaoszczędź na przesyłce.Cena kurtki 350 zł + wysyłka kurierem 20 złPrzy zakupie kompletu ze spodniami wysyłka gratis. Edytowane 5 Marca 2019 przez -LUZAK- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-LUZAK- Opublikowano 31 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 no to up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-LUZAK- Opublikowano 31 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 no to up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi