Gość tomektu Opublikowano 22 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2004 Witam ! Z tej strony kłania się Tomek. Wykonuję naszywki haftowane (samochodowe, motocyklowe) ,robię teżhaftowane loga klubów motocyklowych, samochodowych, karate, naszywki zlotowe, firmowe, itp.W ofercie mam zarówno naszywki Junak ,H-D, Suzuki, Yamaha, WSK jak też Ferrari, BMW, Peugeot , Trabant,Maluch, Garbus,itp.Mam także naszywki Forum Motocyklistów w cenie 12 zł/ sztKażdą inną naszywkę mogę wykonać na zamówienie,oraz tzw. smycze na klucze z różnymi napisami------(także klubowe).Naszywki można bez problemu naszyć na koszulkę, bluzę, kurtkę, czapeczkę, na siedzenie auta, itp.Mam też w sprzedaży duże flagi, smycze na klucze, czapeczki Ferrari, McLaren, BMW, itp.Przykładowy wykaz i skan oferowanych naszywek, flag, smyczy, itp. wysyłam na e-maila Zainteresowani kupnem lub wykonaniem naszywek, smyczy, itp. proszę o e-maila lub tel. 0-505 353-422 , GG: 4059561 Serdecznie pozdrawiam ---------------------- [email protected] 0-505 353 422 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi