wojs40 Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Bedą użytkownikiem innego motocykla potrafiłem samodzielnie dokonać bieżącego serwisu dzięki licznym filmikom w necie. Jeżeli chodzi o HD temat jest bardzo ubogi w tym temacie. Pewnie starym wyjadaczom poruszony przeze mnie temat wyda się śmieszny ale przecież każdy kiedyś zaczynał i borykał się z problem który poruszam. Proszę o umieszczanie linków ( jeżeli uda Wam się takowe znaleźć) do podstawowych zabiegów serwisowych w HD, takich jak wymiana oleju, płynu hamulcowego, klocków etc. p.s.Podobno konstrukcja i serwis jest banalnie prosty, ale najpierw trzeba to poznać żeby samemu "grzebać" przy swoim moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lech N Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Napisz jeszcze o jaki model chodzi EVO czy TC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs40 Opublikowano 2 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 W sumie chodziło mi o wszystkich żółtodziobów, bez względu na czym jeździ. W moim przypadku Electra 2004. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolba Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 ogólnie wpisując w przeglądarkę Harley -Davidson wyskakują strony po angielsku,ale to nie problem bo translap wszystko tłumaczy .Na youTube masz pełno filmików o serwisowaniu HD po prostu wpisz co cię interesuje np. wymiana oleju Harley road king Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lech N Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Z tego coś wybierz https://www.youtube.com/results?search_query=harley+davidson+serviceResztę czyli szczegółowe to wpisz nawet po Polsku.Trochę o hamulcach https://www.youtube.com/results?search_query=harley+break+service Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs40 Opublikowano 3 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 (edytowane) Dzięki wielkie. W ostatnim czasie na drogach pojawia się coraz więcej HD, mam nadzieję, że w necie pojawią się też filmiki po polsku, będą cieszyły się popularnością. Jeszcze raz dziękuję. Edytowane 3 Lutego 2019 przez wojs40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lech N Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Ja wyznaję zasadę że jedno zdjęcie warte jest więcej niż tysiąc słów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi