Skocz do zawarto艣ci

2014/2015 Honda Valkyrie clearance prices

Go艣膰
 Udost臋pnij

Rekomendowane odpowiedzi

7999$ za nowa Valkyrie

Ten dealer ma chyba ponad 80 sztuk sa jeszcze inni, cena jest okazja nawet po oplaceniu cla i transportu do PL, zainteresowanym moge pomoc w kupnie i sprowadzeniu.

https://www.bigstcharlesmotorsports.com/honda-dealer-st-louis-mo--xallinventory?make=honda#page=xallinventory&sq=valkyrie&make=honda

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

he Jerzyk mysle ze zawsze cos urwac idzie, kolega tam kupil za 8k cash

Tak czy siak Panie Jerzyk, doliczajac akcyze, clo, podatek, koszt sprowadzenia itd. mysle ze to bezdzie okolo 50 tys zl. Nie wiem czy cos kupisz podobnej klasy za tyle w PL.

Odno艣nik do komentarza

Oczywiscie, masz racje. Nie zdarzylo mi sie kupic auta czy motocykla za cene wywolawcza, zawsze byla obnizka a za Sportstera to z mojej strony byla zwyczajna "kradziez" 馃槆

Ogladam co jakis czas Craiglist i chyba polece do Stanow, zeby cos kupic. Ciagnie mnie do HD ale sie nie upieram. Bardzo dobrze pamietam Yamahe/mialem dwie/ no i Honda tez. a swietne opinie.

Robercie, Szczesliwego Nowego Roku dla Ciebie i wszystkich Twoich Najblizszych.

Odno艣nik do komentarza

Do艂膮cz do dyskusji

Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.

Go艣膰
Dodaj odpowied藕 do tematu...

×   Wklejono zawarto艣膰 z formatowaniem.   Usu艅 formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odno艣nik zosta艂 automatycznie osadzony.   Przywr贸膰 wy艣wietlanie jako odno艣nik

×   Przywr贸cono poprzedni膮 zawarto艣膰.   Wyczy艣膰 edytor

×   Nie mo偶esz bezpo艣rednio wklei膰 grafiki. Dodaj lub za艂膮cz grafiki z adresu URL.

Udost臋pnij

• Dodaj now膮 pozycj臋...