rafm72 Opublikowano 1 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Cześć, Czy są tutaj jacyś użytkownicy tego motocykla? Pytam, ponieważ po dzisiejszej jeździe motocykl pracuje mi na jeden cylinder. Zapala na dwa, po dwóch sekundach pracuje na jeden. Czasami na jakiś czas "złapie" i pochodzi na dwa cylindry, ale po dłużej chwili pracuje znowu na jeden. Na początku myślałem, że świece albo cewka, ale w garażu sczytałem kody błędów i wygląda to następująco:P0108 Map Sensor HighP0154 Rear Oxygen Sensor InactiveP0264 Rear Oxygen sensor InactiveRozumiem, że problem jest z wtryskiwaczem. Pytanie co oznaczają dokładnie te kody, szczególnie pierwsze dwa bo nie potrafię rozwinąć tego skrótu? Czy można to w jakiś sposób sprawdzić czy czeka mnie wymiana wtryskiwacza?Miał ktoś podobny przypadek? PozdrawiamRafał A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi