farmi Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Jak w temacie przy schodzeniu z obrotów popierduje w wydechy czasem kichnie w filtr powietrza podczas dodawania gazu, filtr nówka K&N otwarty, wydechy SE błędów brak moto to Road King 2004, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzdra1 Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Tak było u mnie. Motocykl ,rok i konfiguracja taka samaPower Commander i zmian mapy zalatwiły problem strzelania. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Cytuj :crossy:https://www.bikepics.com/pictures/2720853/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fury Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 U mnie pomogło dokręcenie kolanka do cylindra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farmi Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 (edytowane) kolanka podokręcane na full jeszcze zauważyłem że z jednej rury lecą zimniejsze spaliny niż z drugiej czy to normalne?czy takie strzelanie jest w jakiś sposób grożne dla silnika? Edytowane 26 Sierpnia 2018 przez farmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi