Dariow Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Witajcie W najbliższym czasie bo czeka mnie jeszcze jeden dalszy wyjazd czyli na koniec sierpnia będę wystawiał swój motocykl do sprzedaży Yamaha Royal Star Tour de Lux 1300 JYAVP18E88A005990 rok 2008 60200 mil Od momentu zakupu cały czas go w coś ubieram - fotele Mustang dla kierowcy i pasażera plus oparcie dla kierowcy - pochromowałem zbiorniczki płynów hamulcowych, klamki i obudowy przełączników, - dołożyłem przełącznik potrójny z Kuryakan do podświetlenia motocykla - dodatkowe lightbary i oświetlenie "dzienne" - nakładki na pedał hamulca i zmiany biegów Kuryakan - nakładka chromowana na zbiorniczek wyrównawczy Kuryakan - dołożone dodatkowe osłony rąk - dołożony wydech Peacemaker z regulowana elektrycznie głośnością, - dołożony tylny kufer z modelu Ventury plus uchwyty dla pasażera, - dodatkowe oryginalne relingi kufrów bocznych - dodatkowe światło stop - dodatkowy bagażnik na kufrze centralnym - osłona baku - fanfary - nawigacja Garmin 350 Zumo z dożywotnimi aktualizacjami map Motocykl sprowadzony z USA pierwsza rejestracja w kraju 20-03-2012 Ja go zakupiłem w listopadzie 2012 i od tego czasu przejechałem z uśmiechem na twarzy i niezawodnością 34000 mil W kwietniu tego roku przy przebiegu 55920 mil wykonany pełny przegląd Ma dwa klucze, książkę serwisowa serwisy robione zawsze na początku sezonu a czasami nawet w trakcie w zależności od przejechanych kilometrów. Po więcej informacji zapraszam do kontaktu telefonicznego 503048602 gdybym nie odbierał prosze o SMS oddzwonię Co do ceny: Za motocykl tak jak stoi chciałbym 29500 PLN cena do drobnej negocjacji Mogę go też rozebrać z nawigacji czy kufra centralnego albo z wydechów to będzie wtedy troche tańszy Co do zdjęc mogę ewentualnie zaiteresowanym podesłać na emaila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi