Savii Opublikowano 29 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 (edytowane) Jak w temacie ;) . Szukam kompana na wyjazd aby było raźniej. Jeśli znajdzie się grupa max 4 osoby to też będzie OK :biggrin: .Właśnie zacząłem przygotowania.Termin sztywny :banghead: ze względu na urlop który udało mi się z trudem wygospodarować.Planuję ten kierunek od dłuższego czasu i chciałbym go zrealizować w tym roku :icon_question: . Wyjazd typowo wakacyjny na pełnym luzie :flesje: . Prawdopodobnie pojadę poczciwą XJ600 Diversion :crossy: . Do przejechania zapewne będzie z 3200km :icon_eek: .Bardzo chodzi mi po głowie ta trasa: https://goo.gl/maps/Bg7h39G48BN2Najdłuższa trasa to „do i z powrotem” ale to zapewne dotyczy mojej osoby. Chciałbym na pewno zobaczyć Lwów, Kamieniec Podolski, Odessę oraz Kiszyniów ze zwiedzaniem może degustacją wina w Cricova, Milesti Mici :excl: . Myślałem również o Czarnobylu ale wiadomo jak jest w rzeczywistości :wacko: . Spanie pod dachem. Rezerwację noclegów zrobię dla siebie w najbliższym czasie lub do wspólnego ustalenia. Czas wyprawy to 9dni z weekendami :lalag: więc powinno wystarczyć. Pomysł jest aby dwa dni spędzić w Odessie, zwiedzanie i plażing nad Morzem Czarnym oraz dwa dni we Lwowie na powrocie aby wczuć się w klimat. Oczywiście jestem elastyczny, wszystko jest do dogadania na chwilę obecną.To chyba wszystko z takich najważniejszych rzeczy. Zdecydowaną osobę proszę o kontakt na PW lub e-mail: [email protected]. Szerokości życzę Savii Edytowane 29 Lipca 2018 przez Savii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savii Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 (edytowane) WitamCieszę się, że jest jakieś zainteresowanie wyjazdem ale tak jak mówię nic na siłę. Już odpowiadam na pytania: 1.Na chwilę obecną trasa, noclegi itp. są jak najbardziej do wspólnego ustalenia.2.Termin niestety jest sztywny i nie podlega zmianie.3.Tempo na pełnym luzie, bez spiny i pośpiechu. 4.Dzienne kilometry to: 736km, 450km, 475km, 200km, 322km, 280km, 824km.5.Przewidziane wstępnie noclegi: Kowel, Kijów, Odessa lub nad Morzem Czarnym, Kiszyniów, Kamieniec Podolski, Lwów.6. Podróż bez namiotów i sprzętu biwakowego.7. Zwiedzanie jak najbardziej na TAK.8. Podróżowanie (jazda) - Asfalt Ważne:Zainteresowane osoby proszę o kontakt najpóźniej do 12 sierpnia potem zamykam temat. Szerokości życzę Savii Edytowane 1 Sierpnia 2018 przez Savii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savii Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 WitamOgłoszenie nieaktualne. Zamykam temat. Szerokości życzęSavii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savii Opublikowano 5 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 WitamWróciliśmy cali i zdrowi :cool:. Byłem pełen obaw ale po wjeździe na Ukrainę od razu mi się spodobała. Wyprawa chyba najlepsza którą odbyłem i to w wspaniałym doborowym towarzystwie :clap: . Wszystkim tym którzy wahają się polecam ten kierunek. Podsumowując całokształt wyprawy było zajefajnie :lalag: . Życzę wszystkim takich udanych wakacji….. :flesje: Już wiem gdzie pojadę w przyszłym roku oczywiście Białoruś i Rosja :crossy: . Szerokości życzęSavii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi