chudy Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Motocykl z 2005r z mokrym sprzęgłem!! Posiadam go od 4 lat, egzemplarz zadbany w stanie bardzo dobrym, w komplecie 3 kufry w tym centralny GIVI ze światłem STOP oraz oparciem (kupiony nowy koszt 1500zł), 2 boczne oryginalne w czerwonym kolorze. Motocykl przygotowany do sezonu:- Paski rozrządu oraz pełen serwis rozrządu u mechanika po kursach Ducati w Bolonii !!!- Olej Motul- Płyny hamulcowe, chłodzenia.- Klocki hamulcowe nowe. - Uszczelniacze przedniego zawieszenia.- Opony Pirelli przód tył przejechane 6tys km.Mam okazję kupić Multistradę i to jedyny powód sprzedaży motocykla.Motocykl do obejrzenia w Ozorkowie woj. łódzkieKontakt 606938413 lub PWCena 12900zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy Opublikowano 21 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Trochę nowych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi