RiderSV650 Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Witam mam pytanie, bo nie mogłem nigdzie znaleźć na to odpowiedzi dokładniej czy jest jakaś różnica między ramami w SV650 szara czy czarna a jeszcze dokładniej czy czymś się różni rama np z SV650S 2004 a SV650S 2006 Gdzieś jakby mi się wydawało, że coś ktoś pisał, ale nie jestem pewny i nie mogę nic na ten temat znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.marcin Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Z tego co kojarzę to czarna wychodziła od 2007,i wtedy dali po dwie świece na cylinder ale czy modernizowali ramę to nie wiem :cool: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RiderSV650 Opublikowano 16 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Okeej bardziej chodzi mi czy czasem czarne nie są wytrzymalsze a dwie swiece z tego wlasnie co pamietam dawali w 2008 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi